fbpx

LÄHITUKEA HELSINGISSÄ – Aikuisten perusopetuksen päättövaihe

Lähitukea Helsingin seudulla asuville

Oletko yli 17-vuotias maahanmuuttanut aikuinen, jolta puuttuu aikuisten perusopetuksen päättövaiheen opinnot ja asut pääkaupunkiseudulla?

Nyt voit opiskella Nettiperuskoulussa ja saada lähiohjausta Helsingin Itäkeskuksessa. Opinnot tapahtuvat verkon välityksellä, mutta ohjaus on lähitoteutuksena. Ohjaajasi auttaa sinua ymmärtämään tehtävät oikein, tukee ja motivoi sinua opinnoissasi ja on tavoitettavissa, jos sinulla nousee kysyttävää opintojen aikana.

Opintoihin sisältyy koko aikuisten perusopetuksen päättövaiheen oppimäärä eli vähintään 46 kurssia. Opinnot kestävät arviolta 2 vuotta.

Lisätietoja lähituesta: Mahmoud Marei mahmoud.marei(at)otavia.fi +358 40 190 2781

Helsingin kesäkiertue

Oletko kiinnostunut Nettiperuskoulussa opiskelusta osana Helsingin lähiopetusryhmää?

Pieni ryhmämme on hyvä paikka opiskella. Ohjausta ja tukea on saatavilla usealla kielellä. Voit opiskella oman aikataulusi mukaan. Tilamme ovat Itäkeskuksessa, Helsingissä.

Kesäkiertueella ohjaaja Mahmoud Marei on tapaamassa opinnoista kiinnostuneita. Tule rohkeasti kysymään ja keskustelemaan lisää!

Ke 29.5. klo 14-17 Itiksen kauppakeskus (Tallinnanaukio)
Ma 10.6. klo 14-17 Puhoksen kauppakeskus (ravintola Kirkukin edessä)
To 13.6. klo 14-17 Narinkkatori (kauppakeskus Kampin edessä)
Ke 19.6. klo 14-17 Malmin Nova (Ala-Malmin tori)


Lisäksi järjestämme kaksi tutustumiskertaa Nettiperuskoulun tiloissa Itäkeskuksessa, osoitteessa Kauppakartanonkatu 20 C, 00930 Helsinki.

Ma 27.5. klo 9-15 Nettiperuskoulu (Itäkeskus)
Ke 12.6. klo 9-15 Nettiperuskoulu (Itäkeskus)