Hakeminen

Perusopetuksen päättötodistus

1. Nettiperuskouluun haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Liitä mukaan kopiot aiempien opintojesi todistuksista.

2. Käsittelemme hakemuksesi. Olemme sinuun yhteydessä keskustellaksemme Nettiperuskoulussa opiskelusta tai pyydämme sinut osaamiskartoitukseen.

Osaamiskartoitukseen tai keskusteluun osallistuminen on pakollista. Osaamiskartoituksessa testataan verkon välityksellä suomen kielen, englannin ja matematiikan osaamista. Et voi saada opiskelupaikkaa, jos et ole osallistunut osaamiskartoitukseen tai keskusteluun.

3. Saat sähköpostiisi ilmoituksen hyväksymisestä. Voit ottaa opiskelupaikan vastaan sähköisellä allekirjoituksella (sähköinen tunnistautuminen tai mobiilivarmenne).

4. Saat lisäohjeita opiskelun aloittamiseen ja pääset laatimaan henkilökohtaisen opiskelusuunnitelmasi oman ohjaajasi kanssa.

Yksittäiset kurssit

1. Nettiperuskoulun aineopiskelijaksi ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella.

2. Sinulle lähetetään sähköpostitse ohjeet Muikku-oppimisympäristön tunnusten tekemiseen. 

3. Voit aloittaa kurssien itsenäisen opiskelun.

Yläkoululaisille

1) Koulun tai kunnan tulee tehdä yhteistyösopimus Nettiperuskoulun kanssa. Sopimus ei velvoita mihinkään, mutta mahdollistaa jatkossa kurssien tilaamisen. Sopimus tilataan sähköisellä lomakkeella https://link.otavia.fi/pksopimus.

2) Yhteistyösopimuksen solmimisen jälkeen koululla / kunnalla on mahdollisuus tilata moduuleita. Moduuleiden tilaus tapahtuu osoitteessa https://link.otavia.fi/tilauslomake.