Yksittäiset kurssit aikuisille

Nettiperuskoulun aineopiskelijana oppivelvollisuusiän ylittäneet voivat korottaa perusopetuksen päättötodistuksen arvosanoja tai opiskella kursseja omaksi iloksi. Voit ilmoittautua mukaan ja aloittaa opiskelun milloin vain.

Kurssimateriaalien itsenäinen opiskelu sähköisessä oppimisympäristössä on kaikille maksutonta. Jos haluat lisäksi kurssista arvioinnin ja todistuksen, maksu on 140 euroa/kurssi.

Kurssista voi halutessaan pyytää arvioinnin ja saada todistuksen.

Ilmoittaudu mukaan

1. Nettiperuskoulun aineopiskelijaksi ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella.

2. Sinulle lähetetään sähköpostitse ohjeet Muikku-oppimisympäristön tunnusten tekemiseen.

3. Voit aloittaa kurssien itsenäisen opiskelun.

HUOM!
Nettiperuskoulun aineopiskelu on lähtökohtaisesti maksutonta 31.7.2020 saakka. Kurssisuorituksen arvioinnista peritään tietyissä tilanteissa 140 euron maksu. Kurssiarviointien maksullisuuteen vaikuttavat opiskelijan ikä sekä se, opiskeleeko suoritushetkellä toisessa oppilaitoksessa.

Elise Hokkanen
elise.hokkanen@otavia.fi