Koulutuskalenteri

Tee kuvaesitys tai kerro kuvatarina 12.-14.4.2019 (Otava)

Keväinen luontokuvauskurssi, jonka aikana otetuista kuvista kootaan samanaikaisti hienoja kuvaesityksiä.

Kaveriporukka haluaisi katsella reissukuviasi illanistujaisissa tai kameraseurasi haluaa nähdä koosteen vuoden aikana ottamistasi kuvista. Oletko miettinyt, että kovalevyilläsi mahdollisesti uinuu hieno kuvaesitys tietämättäsi?

Kurssin aikana kuvataan keväisessä luonnossa eri aihealueita - samalla käymme eri kuvaustekniikoita läpi, opiskelemme kuvaesityksen tekoa eri ohjelmilla ja kuvatarinan muodostamista monesta eri näkökulmasta. Kuvamateriaalia ja tarinaa ohjataan työstämään ja hyödyntämään laajasti ”asiallisesta luovan vapaaseen”. Kurssin aikana ohjeistetaan, kuinka kuvat laitetaan eri esitysmuotoihin tykkiä, nettikäyttöä (blogeja ym.) varten.

Halutessasi voit ottaa sään varalta mukaan 10-20 yhtenäistä ja vaihtelevan monipuolista kuvaa kuvasarjaa varten. Kuvien koko on oltava riittävän suuri (min. 1920 p x pitkä sivu).

12.-14.4.2019

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Kurssiaikataulu

perjantai 12.4.2019 klo 17.00 – 21.00
lauantai 13.4.2019 klo 9.00 – 16.00 - päättyy kunkin oman kuvausaikataulun mukaan
sunnuntai 14.4.2019 klo 9.00 – 14.00

Kurssin opettaja

Kurssin opettajana toimii ammattiluontokuvaaja Paavo Hamunen, Suomen Luontokuvausinstituutti

Hinta

Kurssin hinta on 185€/hlö (sis. opetus ja kurssiohjelman mukaiset ruokailut).  Huom! majoitus erikseen.

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (50€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen. Kurssi voi maksaa myös ePassilla (kulttuuri) tai Smartum-seteleillä/Saldolla (kulttuuri).

Mitä mukaan kurssille

Tarvitset kurssille oman kameravälineistön, jalustan (jos omistat sellaisen) ja keväiseen luontoon sopivan lämpimän ja säänmukaisen retkivaatetuksen sekä kahvi ja/tai ruokatermoksen, mikäli haluat ottaa eväitä mukaan kuvausretkille.

Oma kannettava tietokone missä on jokin kuvaesitysohjelma asennettuna on suositeltavaa ottaa mukaan. Jos sinulla on Adoben CC paketti, niin mahdollisesti voit ladata koneellesi Adobe Rushin tai Portfolion, sillä nämä ovat laajemissa CC paketeissa mukana. Muitakin esityksiin sopivia ohjelmia on PC sekä Mac koneille. Lisätietoja ohjelmista saa:  paavo.hamunen@gmail.com

Majoittuminen

Majoittumismahdollisuus Otavan Opiston opiskelija-asuntolassa (1hh/50€/hlö/yö tai 2hh/25€/hlö/yö). Majoitusvarauksen voit tehdä ilmoittautumisen yhteydessä.

kurssit@otavanopisto.fi , p. 044 794 3565

Kurssille ilmoittaudutaan 29.3.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan jälkeen 29.3.2019 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

• Paikka:

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: valokuva, kamera, tarina, esitys, loma, perhe, juhla, matka, lemmikki, kissa, koira, retki

Tulevia koulutuksia

Ma