Koulutuskalenteri

Sosiaalisen median yhteisömanagerin Master Class –kurssi 8.10.2019 – 12.3.2020

Sometuksen Master Class alkaa - kerro meille kolme toivomustasi!

Suosittu “Sosiaalisen median yhteisömanagerin peruskurssi” saa jatkoa! Sosiaalisen median yhteisömanagerin Master Class -kurssilla paneudutaan syvemmälle kurssilaisten toivomiin aiheisiin ja syvennetään sosiaalisen median ja yhteisömanageroinnin osaamista.

Juuri sinulle tärkeät aiheet
Toiveita kurssin aiheiksi kartoitetaan tammikuussa 2019 ja kurssin lopulliset teemat julkaistaan tällä sivulla helmikuussa 2019. Mukaan voi kuitenkin ilmoittautua jo nyt!

Kenelle?

Kurssi on avoin kaikille, joilla on hyvä perusosaaminen sosiaalisesta mediasta. Kurssi soveltuu erityisen hyvin jatkokoulutukseksi Otavan Opiston “Sosiaalisen median yhteisömanagerin peruskurssille”.

Kurssin rakenne

Kurssi koostuu neljästä moduulista. Jokaisen moduulin aikana on sekä lähitapaaminen että tuettua etäopiskelua. Etäopiskelun aikana osallistuja työstää omaa sosiaalisen median tekemistään. Etäopiskelun aikana apua ja tukea saa kouluttajien lisäksi muilta kurssilaisilta.

Koulutus sisältää viisi koulutuspäivää 8.10.2019–12.3.2020. Ensimmäinen koulutuskerta järjestetään Otavan Opistolla Mikkelissä ja seuraavat kerrat Helsingissä.

Jokaiseen moduuliin valmistaudutaan etukäteen lähetettävien ennakkotehtävien avulla. Koulutuspäivien väleihin sijoittuu itsenäistä etäopiskelua, jolloin jokainen pääsee viemään kurssin opit omiin somekanaviinsa. Etäopiskelun ohjaus tapahtuu kurssille perustettavassa suljetussa Facebook-ryhmässä.

Aikataulu

1. Moduuli: ti–ke 8.- 9.10.2019 klo 10–18 (Otava)
2. Moduuli: ke 20.11.2019 klo 10–18 (Helsinki)
3. Moduuli: to 23.1.2020 klo 10–18 (Helsinki)
4. Moduuli: to 12.3.2020 klo 10–18 (Helsinki)

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2 B, 50670 Otava (Mikkeli) ja Helsinki

Kouluttajat

Kurssin kouluttajana toimii sosiaalisen median asiantuntija Sara Miesmaa sekä kurssille valittavista aiheista riippuen 1–2 muuta asiantuntijaa. Sara Miesmaa tulee Siliä Oy:stä, joka kouluttaa sosiaalisen median vuorovaikutustaitoja ja yhteisömanagerointia sekä tuottaa sosiaalisen median sisältöjä videon, kuvan, tekstin ja vaikuttajayhteistöiden keinoin. Siliä Oy on koordinoinut Otavan Opiston yhteisömanagerikursseja useita vuosia.

Hinta

Koulutuksen hinta on 340€/hlö (sis. koulutus ja) Huom! majoitus ja ruokailut erikseen.

Opiskelupaikka varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä joko välittömästi verkkopankissa tai laskulla; jäljelle jäävä maksu ja mahdollinen majoitus laskutetaan ennen kurssin alkua.

Maksut voi maksaa myös koulutuksen ensimmäisen lähijakson aikana Otavan Opistolla käteisellä, pankki- tai luottokortilla, ePassilla (kulttuuri) tai Smartum-kulttuuriseteleillä. Kysy lisätietoja: kurssit@otavanopisto.fi

Koulutuksen toteutuminen edellyttää vähintään 10 sitovasti ilmoittautunutta osallistujaa.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opistolla (1hh/50€/yö tai 2hh/25 €/yö, sis. aamiainen); tiedustele vapaita huoneita hyvissä ajoin ennen koulutuksen alkua, kurssit@otavanopisto.fi

Lisätiedot

Lisätietoja kurssit@otavanopisto.fi tai puh. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 24.9.2019 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan koulutuksen.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 24.9.2019 tapahtuneesta peruuttamisesta/koulutuksesta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta osallistumismaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan osallistumismaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin

Tagit: sosiaalinen media, yhteisomanageri, some, facebook, twitter, tili, instragram, postaus, tarina, paivitys

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su