Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Rumputalvileiri: Bluesin tummat sävyt 11.-13.1.2019 (Otava)

Tule kertomaan tarinasi ja kokemaan kanssamme bluesin parantava komppi!

Tunteiden tulkitsijana blues tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden: se voi saatella sinut lempeästi henkilökohtaisten koettelemustesi läpi ja kääntää huonon onnesi huomaamattasi kirkkaaksi voitoksesi. Bluesin sisältämät tunneskaalat ulottuvat rajattomasta riemusta aina synkimpään murheeseen – pohjalla on kuitenkin aina toivo paremmasta.

Rumputalvileirillä 2019 palataan juurille ja poraudutaan yhdessä bluesin syvimpään olemukseen – luupin alla ovat mm. blues ja rhythm & blues –rummutus komppivalikoimineen ja New Orleans –groovet!

Leirille ovat tervetulleita kaikki rytmimusiikin ystävät, joiden sieluissa soi blues. Opetuksesta ja ohjauksesta vastaavat blueskonkarit Miri Miettinen ja Thomas Törnroos.

Ajankohta

11.-13.1.2019

Kurssi alkaa perjantaina 11.1. klo 17.00 ja päättyy sunnuntaina 13.1. klo 14.00.

Paikka

Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli).

Opettajat

Miri Miettinen ja Thomas Törnroos

Mitä mukaan

Omien henkilökohtaisten tavaroiden lisäksi ota mukaan rumpukapulat, harjoituspädi, kuulosuojaimet/korvatulpat, muistiinpanovälineet sekä sisätossut tai villasukat.

Hinta

Kurssin hinta on 170€/hlö (sis. opetuksen ja kurssiohjelman mukaiset ateriat); mahdolliset majoituskulut erikseen. Ilmoittautuminen vahvistetaan maksamalla varausmaksu verkkopankissa ilmoittautumisen yhteydessä (50€/ilmoittautuminen) tai valitsemalla maksuvaihtoehdoksi lasku, jolloin koko kurssimaksu (sis. varausmaksu) laskutetaan kerralla kurssin päätyttyä.

Majoitus

Majoittumismahdollisuus Otavan Opiston asuntolassa (1hh/50€/hlö/yö tai 2hh/25€/hlö/yö).

Majoitusvarauksen voi merkitä ilmoittautumislomakkeeseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen 30.12.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (50€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 30.12.2018 tapahtuneesta peruuttamisesta/ kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta ja varatun majoituksen hinnasta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Otavan Opisto, Otavantie 2B, 50670 Otava (Mikkeli)

Tagit: rummut, rummutus, blues, kaava, suru, ilo, kaipaus, kaiho, tunne, tarina, elama, snare, hihat, toimit, basari, komppi, saestys, kitara, basso, tuska, sielu, pieksamaki

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su