Koulutuskalenteri

Tulevia koulutuksia
 

Klassisen jazzin talvileiri 26.-27.1.2019

Klassisen jazzin talvileirillä keskitytään svengaavaan yhtyesoittoon ja luontevaan esiintymiseen. Musiikillista ilotulitusta koko viikonloppu.

Klassisen jazzin talvileirillä keskitytään svengaavaan yhtyesoittoon ja luontevaan esiintymiseen - ja lauantaina jamitellaankin sitten illan hämyssä jo vapautuneesti puolille öin.

Klassisen jazzin talvileirillä keskitytään svengaavaan yhtyesoittoon ja luontevaan esiintymiseen upeissa Sannäsin kartanon talvimaisemissa Porvoon kupeessa.

Talvileirin johtaja on kitaristi Petri Krzywacki. Opettajina leirillä toimivat laulaja Susanna Mesiä, basisti Sampo Tiittanen, saksofonisti Petteri Hietamäki ja rumpali/ perkussiotaiteilija Thomas Törnroos.

Ilmoittautumisajan päätyttyä opettajat kokoavat osallistujista toimivat kokoonpanot ja rytmittävät leirille sopivan treeniaikataulun.

Kurssiin sisältyy opettajien lähettämä ennakkoharjoitteluohjeen mukainen etäosuus, joka antaa suuntaviivat viikonlopun bänditreeneille.  Ennakkomateriaali lähetetään leiriläisille vuodenvaihteen tienoilla.

Lauantaina 26.1.2019 jamitellaankin sitten illan hämyssä jo vapautuneesti Kartanon tunnelmallisessa kellaribaarissa puolille öin. Innostavan ja intensiivisen leirin päätteeksi bändit esiintyvät sunnuntaimatineassa 27.1.2019 Sannäsin Kartanoravintolassa.

Ajankohta

26.-27.1.2019 (la-su)

Paikka

Sannäsin Kartano, Sannaistentie 540, 07310 Porvoo, puh. (019) 54 741, www.sannaskartano.fi, sannas@sannaskartano.fi

Aikataulu

Leiri alkaa lauantaina 26.1. kello 9.30 pidettävällä yhteisellä aloitustilaisuudella. Tuntia aiemmin klo 8.30 alkaa soitinten ja PA:n pystyttäminen treenitiloihin. Bänditreenien ja henkilökohtaisen harjoittelun lisäksi lauantain ohjelmassa on mukaansatempaavat Iltajamit kartanomiljöössä.

Talvileiri päättyy sunnuntaina 27.1. matinean jälkeiseen yhteiseen palautekeskusteluun kello 16.00.

Hinta

Kurssimaksu on 245€/hlö (sisältää opetuksen ja kurssiohjelmanmukaiset ateriat).

Kurssiosallistuminen varataan maksamalla varausmaksu (100€/ilmoittautuminen) ilmoittautumisen yhteydessä; jäljelle jäävä kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Majoitus

Kukin kurssilainen voi varata tarvitsemansa majoituksen ja huonetyypin ilmoittautumislomakkeen kohdassa ”Majoitustoive”; välitämme kaikki varaukset Sannäsin myyntipalveluun ja majoitus maksetaan majoittumisen yhteydessä suoraan Sannäsin kartanolle varauksen mukaisesti.

Majoituksen hinta on yhden hengen huoneessa 100 €/vrk/hlö ja kahden hengen huoneessa 60 €/vrk/hlö. Hintaan sisältyy kartanon buffetaamiainen, aamu-uinti, -sauna ja kuntosalin käyttö.

Lisätietoja

kurssit@otavanopisto.fi tai p. 044 794 3565.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 7.12.2018 mennessä - ilmoittautuminen talvileirille on päättynyt.

Tervetuloa klassisen jazzin kesäleirille 29.7.-3.8.2019 Otavaan (ilmoittautuminen avautuu tammikuussa 2019)!

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumisen yhteydessä veloitamme varausmaksun (100€/ilmoittautuminen), jota ei palauteta. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että Otavan Opisto joutuu peruuttamaan kurssin.

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen 7.12.2018 tapahtuneesta peruuttamisesta/kurssilta poisjäännistä veloitamme puolet jäljellä olevasta kurssimaksusta.

Mikäli osallistuja ei peruuta osallistumistaan ja/tai jättää osallistumatta kurssille tai koulutukseen, veloitamme koko jäljellä olevan kurssimaksun.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

  • Paikka:

    Sannäsin Kartano, Sannaistentie 540, 07310 Porvoo

Tagit: jazz, leiri, sannäs, kitara, laulu, rummut, basso, saksofoni, standardi, rytmi, savel, musiikki, New Orleans

Tulevia koulutuksia


Tulevia koulutuksia

Lyhytkurssit
 


Kesäkurssit
 

<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su